Konferens

Boka din nästa konferens på Råbylunds Gård!

Råbylunds Gård Meeting är en dags konferensanläggning som erbjuder konferens- och möteslokaler, teambuildingaktiviteter, bröllop, härliga luncher, mingel och middagar. Allt i en vacker, avkopplande och mysig miljö som inspirerar till kreativitet, analys, reflektion och beslut.

Nedan ser du några av de konferens- och möteslokaler som finns att boka här på gården.

Vi hjälper dig gärna att planera ditt event från idé till framgångsrikt genomförande där alla kan vara med oavsett geografisk placering. Vi erbjuder allt från enklare stöd till kvalificerad konferenshjälp i att planera och genomföra ert event. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller önskar mer information.

Alla mötesrum går att hyra separat eller som en del i ett konferensarrangemang – all mat- och kaffehantering sköts av personal på Råbylunds Gård.

Branschgemensamma avbokningsregler tillämpas (pdf).

Mat och dryck är en mycket viktig del av upplevelsen. Vårt kök, vår bar och vårt cafe bjuder alla på något alldeles extra. Vi hämtar inspiration från naturens skafferi och strävar efter att använda lokala råvaror efter årstid. Spårbarhet är ett signum för oss.

I våra lokaler finns alltid: Wifi, block och pennor, post-it, vatten, skärm (antingen projektor eller TV beroende på lokal) white board/blädderblock, frukt och nötter. På förfrågan tillhandahåller vi extra kamera, högtalare, scen ljus mm. Meddela oss i god tid före er konferens så ordnar vi allt.

Våra lokaler

Logen

En vacker lokal med högt i tak och exponerade träbjälkar på andra våningen. Från balkongen har man en fantastisk utsikt över land-skapet och hela vägen in till centrala Lund! Logen är ca 140 m2 och här kan man sitta upp till 60 personer i biosittning.

3D-bild av Logen

Ladan

En stor och ljus lokal med horisontal träpanel och vackra exponerade träbalkar från tiden som lada. Här har man utsikt och tillgång till det öppna landskapet utanför direkt från lokalen. Ladan är ca 200 m2 och kan sitta upp till 120 personer i biosittning.

3D-bild av Ladan

Stallet

Ursprungligen ett gammalt stall som förvandlats till en varm, vacker och mysig matsal och lounge där den äldre charmen behållits. Lokalen används till matsal, möten, middagar, aktiviteter, utställningar, dopkaffe, bröllop och mycket annat. Lokalen är ca 190 m2 och ligger i direkt anslutning till lobbyn, innergården och den fina uteplatsen med utemöbler och utsikt över Råbysjön. Lokalen kan hyras separat eller som del av ett konferenspaket.

3D-bild av Stallet och lobbyn

Mötesrum

Våra fyra mindre mötes- och intervjurum kan bokas individuellt för möten eller grupper från 2-6 personer. Två av rummen har fönster ut mot landskapet eller innergården, de andra två rummen har glasad dörr mot lobbyn.

3D-bild av Air

3D-bild av Fire

3D-bild av Spiltan

Spiltan

En ljus lokal på ca 30 m2 med stort konferensbord för upp till 8 personer. (ovan längst till höger).

Skånska Möten

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkommen att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning.