Konferens

Boka din konferens på Råbylunds Gård!

Råbylunds Gård erbjuder konferens- och möteslokaler, härliga luncher, mingel, middagar och ett spännande utbud av aktiviteter. Allt i en vacker, avkopplande och mysig miljö som inspirerar till kreativitet, analys, reflektion och beslut.

Nedan ser du några av de konferens- och möteslokaler som finns att boka här på gården.

Vi hjälper dig gärna att planera ditt event från idé till framgångsrikt genomförande där alla kan vara med oavsett var de befinner sig geografiskt. Vi erbjuder allt från enklare stöd till kvalificerad konferenshjälp i att planera och genomföra ert event. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller önskar mer information.

Alla mötesrum går att hyra separat eller som en del i ett konferensarrangemang.

Branschgemensamma avbokningsregler tillämpas (pdf).

Mat och dryck är en mycket viktig del av upplevelsen. Vårt kök, vår bar och vårt café bjuder alla på något alldeles extra. Vi hämtar inspiration från naturens skafferi och strävar efter att använda lokala råvaror efter årstid. Spårbarhet är ett signum för oss.

I våra lokaler finns alltid wifi, block och pennor, post-it, vatten, skärm (antingen projektor eller TV beroende på lokal) white board/blädderblock och frukt. På förfrågan tillhandahåller vi extra kamera, högtalare, scen och ljus. mm. Meddela oss i god tid före er konferens så ordnar vi!

Jullunch & konferens i juletid

Under december kommer att servera en trerätters jullunch. Den består av flera olika sorters sill med ägg, gravad lax och skagen, följt av ankbröst med rödkål, stjärnanissås samt sockerstekt potatis och till dessert en trevlig ris à la Malta. Jullunchen serveras vardagar 1-22 december, men på förfrågan serverar vi gärna en julmeny även kvällstid eller på helgen, om ni är ett lite större sällskap.

Vi tillhandahåller även traditionella julbord för större grupper vid förfrågan.

Utöver jullunchen erbjuder vi även i december heldagskonferens med jullunch, inklusive förmiddagsfika, eftermiddagsfika och fri tillgång till frukt, nötter, kaffe och te under hela dagen till en kostnad av 855 kr. Kostnad för lokalen tillkommer.

Våra lokaler

Logen

En vacker lokal med högt i tak och exponerade träbjälkar på andra våningen. Från balkongen har man en fantastisk utsikt över landskapet hela vägen till centrala Lund! Logen är ca 140 m2 och här kan man sitta upp till 60 personer i biosittning.

3D-bild av Logen

Ladan

En stor och ljus lokal med horisontal träpanel och vackra exponerade träbalkar från tiden som lada. Här har man utsikt över och tillgång till det öppna landskapet utanför lokalen. Ladan är ca 200 m2 och här kan ni sitta upp till 120 personer i biosittning.

3D-bild av Ladan

Spiltan

En ljus lokal på ca 30 m2 med stort konferensbord för upp till 8 personer.

Stallet

Ursprungligen ett gammalt stall som förvandlats till en varm, vacker och mysig matsal och lounge där den äldre charmen behållits. Lokalen används till matsal, möten, middagar, aktiviteter, utställningar, dopkaffe, bröllop och mycket annat. Lokalen är ca 190 m2 och ligger i direkt anslutning till lobbyn, innergården och den fina uteplatsen med utemöbler och utsikt över Råbysjön. Lokalen kan hyras separat eller som del av ett konferenspaket.

3D-bild av Stallet och lobbyn

Mötesrum

Våra fyra mindre mötesrum kan bokas individuellt för möten för 2-6 personer. Två av rummen har fönster ut mot landskapet eller innergården, de andra två rummen har glasad dörr mot lobbyn.

3D-bild av Air

3D-bild av Fire

3D-bild av Spiltan

Skånska Möten

Vi är medlemmar i Skånska Möten som representerar handplockade mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången. Läs mer på www.skanskamoten.se