Afterwork

Afterwork

Välkommen till Afterwork på Råbylunds Gård fredagar kl. 17-22. Vi erbjuder en härlig afterworkmeny med något för alla och ett stort sortiment spännande viner, lokal öl på fat, samt hantverksöl från Dalby på flaska.

Program för vårens Afterwork hittar du nedan!

Hjärtligt välkommen och boka gärna bord på restaurang@rabylundsgard.se eller telefon 0723-50 01 78.

Boka bord

12/4 BLUESFREDAG ★

Förra gången vi bjöd in de gamla Viva-grabbarna så blev det fullt hus och tempot skruvades så sakteliga upp under kvällens gång. Ni bad om ännu ett framträdande så vi lyssnade på er! Deltablues med Per Högberg och Ulf Karlsson – sång & gitarr, Nils Bondesson – piano & sång.

Boka bord

19/4 MUSIKQUIZ & LIVE MUSIK ★

Erik Lindqvist – Fantastisk trubadur som besöker oss och kör musikquiz tillsammans med lite livemusik! Tyngdpunkten ligger på 60- och 70-talsmusik som Beatles, Creedence, Simon & Garfunkel, Eagles, Cat Stevens och mycket mer. Så klart förekommer både äldre och nyare musik!

Boka bord

26/4 FREDAGSMYS ★

Vanligt hederligt fredagsmys på Gården! Valborg närmar sig med stormsteg och om vädergudarna vill så njuter vi av stämningen på Gården och vår uteservering. God stämning, mat och dryck utlovas när grönskan runtomkring Råbylunds Gård börjar ge sig till känna!

Boka bord

3/5 ABONNERAT! ★

Den 3:e maj är vår restaurang & uteservering abonnerade för en privat tillställning. Ni vet väl att vi tillhandahåller helhetslösningar för allt mellan dop och minnesstunder? Vi hjälper er gärna planera er nästa fest, eller varför inte slå er ner med köksmästaren och restaurangansvarige för att planera ert bröllop?

10/5 STAFFAN ANDERSSON FOTO ★

I samarbete med Galleri Jäger & Jansson bjuder vi in fotograf och bildkonstnär Staffan Andersson att visa upp sina fantastiska bilder i Stallet och Ladan. Född 1957 i Malmö, bor i Lund med ateljé på Kirseberg i Malmö. Mellan 1984 och 2004 arbetade han som reklamfotograf med uppdrag över stora delar av världen. 2020 hade Staffan en uppmärksammad utställning på Galleri Leger i Malmö, ”A walk in the park”. Bilderna var inspirerade av impressionisternas sätt att se på och tolka naturen.

Boka bord

17/5 OBOYORKESTERN ★

Skånskt hålligång när det är som bäst och man vill välkomna sommaren!
Oboyorkestern är en salig blandning av blues, afro och reggae med rötter i norra Skåne. Hög standard utlovas! En hyllning till Peps Persson och hans influenser!

Boka bord

24/5 LUNDASEXAN ★

Det är återigen dags för LundaSexan att besöka Råbylunds Gård och bjuda upp till en kväll i jazzens tecken med tidlösa jazzstandards och samtida kompositioner.
På scen: Philip Munther – trumpet, Mauritz Lindström – tenorsaxofon, Erik Karlsson – trummor, Anton Alfredsson – keys, Tobias Budweg – bas och John Johansson – gitarr.

31/5 ALVIN THOMAS BLUES BAND ★

Alvin Thomas Blues Band gästar Gården för första gången! Stig in i en värld av ikoniska blueslåtar, från Mississippi-djupen till de elektrifierade tonerna från den brittiska bluesens storheter. Alvin Thomas Bluesband bjuder på en rikedom av musikaliska smaker med tolkningar av legendariska namn som Robert Johnson, Muddy Waters, Howlin’ Wolf och de tidlösa melodierna från Eric Clapton och Fleetwood Mac. Med en touch av deras eget material förstärker Alvin Thomas Bluesband den autentiska känslan av bluesen med varje ton. Genom piano, munspel, gitarr, trummor och bas skapar de en magisk atmosfär som omsluter dig och tar dig med på en resa genom bluesens djupa känslor och livfulla rytmer.