Råbylunds Gård Meeting

Boka din konferens på Råbylunds Gård!

Råbylunds Gård Meeting i Lund är en konferensanläggning som erbjuder konferenser, mässor och möteslokaler i en trevlig och personlig miljö. Nedan visas de konferens- och möteslokaler som finns tillgängliga att boka på vår konferensanläggning.

Kontakta oss gärna om ni har frågor om konferenser och möten hos oss.

SKICKA FÖRFRÅGAN

 

 

Alla mötesrum går att hyra separat eller som en del i ett konferensarrangemang – all mat- och kaffehantering sköts av personal på Råbylunds Gård.

Branschgemensamma avbokningsregler konferenser och möten tillämpas, kontakta oss för mer information.

 

 

Logen

En av våra mest efterfrågade lokaler för möten och konferenser. Ett rymligt och vackert mötesrum med ”högt i tak”, synliga takbjälkar, utsikt mot det öppna kulturlandskapet och tillgång till en stor veranda. Lokalen ligger i den gamla logen på andra plan, golvytan är på ca 140 m2 och det finns plats för upp till 60 personer i biosittning. Vid minst 20 personer inbokade på heldagskonferens ingår lokalkostnaden!

Planskiss Logen »

Skicka förfrågan

Upplev

Ladan

Ett vackert ljust mötesrum med liggande träpanel, synliga takbjälkar och med utsikt ut mot det öppna kulturlandskapet. Lokalen ligger på första plan med direkt anslutning till en inspirerande utemiljö. Lokalytan är ca 160 m2 och det finns plats för upp till 80 personer i biosittning. Vid minst 25 personer inbokade på heldagskonferens ingår lokalkostnaden!

Planskiss Ladan »

Skicka förfrågan

Upplev

Stallet

Ett gammalt stall ombyggt till en ljus lokal med de gamla stallstolparna synliga – möjlig att använda till olika ändamål som matsal, cafe, mötesrum, mässa eller liknande. Lokalen är på ca 190 m2, ligger i markplan med direkt access till utemiljön och kan hyras separat eller utgöra en del av helheten då man hyr andra lokaler.

Skicka förfrågan

Upplev

 

Spiltan

Ett ljust lite mindre mötesrum med utsikt mot innergården och gårdens mangårdsbyggnad. Lokalen är på ca 30 m2 och man kan sitta 8-10 personer runt ett bord. Vid minst 7 personer inbokade på heldagskonferens ingår lokalkostnaden!

Skicka förfrågan

Upplev

Mötesrum

Det finns fyra olika mindre mötes- och samtalsrum att boka lämpliga för enskilda samtal eller som grupprum för upp till 6 personer. Två av rummen har fönster ut mot såväl det öppna landskapet som gårdsplan, två rum har fönsterdörrar in mot korridoren.

Boka rum

 

meeting-logo

”Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.
Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkommen att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning.”